Cheverny: 'Ik ben in 4 weken tijd in totaal 26,5 cm afgevallen, ik kijk graag naar centimeters omdat de weegschaal niet alles zegt'.In November 2020 startte ik met goede moed aan het traject, maar ik had nooit zulke goede resultaten verwacht. Het traject heeft me na jaren struggelen weer mijn balans met eten en bewegen teruggegeven. Deelnemen in de groep zorgt ervoor dat je elkaar motiveert, inspireert en ondersteund om steeds dat stapje dichter bij je doel te behalen.

De gerechten en eetschema’s van yasmin zijn super lekker en makkelijk te volgen. Het fijne aan Yasmin is dat ze altijd voor je klaar staat gedurende het traject.

Ik ben in 4 weken tijd in totaal 26,5 cm afgevallen, ik kijk graag naar centimeters omdat de weegschaal niet alles zegt. En ook in december knal nog even door met het volgende maandtraject en ik ben benieuwd wat voor resultaten ik nog meer mag gaan behalen.

Yasmin, topper dankjewel voor je fijne begeleiding, motivatie en vooral je liefde om anderen verder te helpen moge Allah swt je hier rijkelijk voor belonen!