Meest gestelde vragen over het 4 weken traject

Staat jouw vraag er niet bij?

Kan ik ook meedoen als ik 5,0 kilo wil afvallen?
Ja, dat kan zeker. Elk traject duurt vier weken. Je bent vrij om daarna door te gaan of te stoppen. Indien je een groot doel hebt kan je een aantal trajecten doorgaan. Indien je jouw doel hebt bereikt en wilt stoppen kan dat ook. Je zit nergens aan vast.
Hoeveel kan ik afvallen in een 4 weken traject?
Over de hoeveelheid kilo’s die je kunt afvallen doen wij nooit uitspraak. Het komt altijd op een ding neer: hoe graag wil je het? Als je ernaast gaat sporten dan resulteert dit. Als je voor het traject 2 zakken chips at en tijdens het traject 1 zak chips dan resulteert dit.
Wat krijg ik als ik mezelf inschrijf voor het traject?
Indien je, jezelf inschrijft voor het traject ontvang je per mail van ons een voedingsplan voor vier weken, een sportplan voor vier weken gebaseerd op 2 dagen thuisoefeningen en 2 dagen oefeningen voor in de sportschool.
Moet ik sporten tijdens het traject?
Je moet helemaal niets. Je hebt het sportplan waar je vrijblijvend mee aan de slag mag gaan maar er is nooit iets verplicht. Wel is bewegen altijd goed en belangrijk maar dit kan ook in de vorm van wandelen, hoelahoepen, springtouwen of dansen zijn.
Ik woon nog thuis kan ik meedoen?
Dat kan zeker! Je kan ervoor kiezen om jou eigen boodschappen te doen en zelf je eten voor te bereiden. Je kan ervoor kiezen om jouw boodschappenlijstje aan de persoon te geven die de boodschappen doet. Je kan ervoor kiezen om ontbijt en lunch volgens plan te doen en s ’avonds thuis mee te eten met wat de pot schaft. Tijdens het traject kan je het hier uitgebreid met jouw coach over hebben.
Wat eet je tijdens het traject?
Burgers, pizza, tonijn, zalm, kipfilet, gehakt, yoghurt, eieren, rijst, chocolade, aardappelen, koekjes, brood, wraps, pitabroodjes, smeerkaas, snoep, crackers, havermout, fruit, maiswafels, pannenkoeken, chocoladepasta, sushi, Macdonald, groenten, friet, granola, kaas, vla, pindakaas, chips, noten en cheez dippers.
Wat als ik iets niet lust van het menu?
Dan is er 100% een vervanger. Tijdens het traject kan je het hier uitgebreid met jouw coach over hebben.
Ik heb allergieën en twijfel of ik mee kan doen?

De klantenservice staat voor jou klaar. Je mag ons altijd mailen: info@getfitwithyasmin.nl. Je kunt jouw vraag ook achterlaten op onze Instagram pagina: teamofsoldiers waar alles draait om het 4 weken traject.

Moet ik calorieën tellen tijdens het traject?
Je moet helemaal niets en wij leggen hier ook het liefst geen nadruk op. Wij vinden het al goed genoeg dat je eten moet afwegen. Het traject draait om lekkerder in jouw eigen vel zitten en minder focussen op cijfers. Indien je, je calorieën wel wilt bijhouden mag dit natuurlijk altijd. Wel is dit per persoon verschillend. Sommige doen het liever niet.
Eet iedereen dezelfde hoeveelheid calorieën?

Ondanks dat jij en jouw groepsgenoten hetzelfde plan hebben is en kan er een verschil zijn. Er zit namelijk een speling in de calorieën.

  • Stel dat je iets niet lust dan ben je vrij om dit te vervangen.
  • Je bent niet verplicht om alle snacks te nemen die beschreven staan.
  • Indien je traint ben je vrij om een maaltijd extra te nemen als je daar behoefte aan hebt.
  • Stel je hebt een drukke werkdag, geen zin om nog te koken dan kan je voor een makkelijke optie / maaltijd gaan wat dan even goed uitkomt.
  • Stel je gaat uiteten dan veranderd je avondmaaltijd in een restaurantmaaltijd.
  • Wij gaan nooit met honger naar bed. Heb je dus nog honger naast je maaltijden? Eet je!
Kan ik meedoen als ik borstvoeding geef?
Dat kan zeker! Je eet goede volwaardige en vullende maaltijden. Wij sluiten helemaal geen voeding uit. Je eet dus gevarieerd wat dus top is voor je melkproductie. Je zit in een calorietekort, niet in een dieet. Het is een levensstijl. Er hebben vaker dames meegedaan die borstvoeding gaven en dit ging zonder problemen.
Kan ik meedoen terwijl ik zwanger ben?
Uit eerdere trajecten is gebleken dat het traject volgen in de eerste maanden dat je zwanger bent niet als prettig wordt ervaren. Dit omdat er bijna geen eetlust is en vaak misselijkheid wordt ervaren. In een later stadium van de zwangerschap wordt het vaak als ‘niet helemaal de juiste timing’ ervaren dit omdat de babybelly blijft groeien terwijl de vrouw in kwestie wil afvallen. Per persoon is het verschillend. Sommige doen wel lekker mee en andere starten na de bevalling.
Ik heb drukke (werk)dagen kan ik soms maaltijden switchen? Of mag dat niet?

Dat kan zeker! Je mag en kan complete dagen of enkele de maaltijden met elkaar switchen

Voorbeeld:

  • Het ontbijt van Zaterdagochtend eet je op Dinsdagochtend en het ontbijt van Dinsdagochtend eet je dan op Zaterdagochtend.
  • Maandag neem je het menu van Donderdag en Donderdag het menu van Maandag
Hoe ziet het dagmenu eruit?
Het menu is gebaseerd op drie hoofdmaaltijden. Deze dien je alle drie te nemen. Ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast heb je drie kleine break tussendoortje momentjes. Deze zijn optioneel en per persoon verschillend of deze worden gegeten. De tijd waarop je eet maakt niets uit. Je aardappel krijgt na 8 uur niet het dubbele aantal calorieën.
Hoe kom ik in de Whatsapp groep terecht?
Als je, jezelf hebt ingeschreven voor het traject ontvang je een mailtje. Hierin staat de precieze datum en tijdstip aangegeven waarop je automatische toegevoegd wordt aan de Whatsapp groep.