G E T F I T W I T H Y A S M I NVertel in het kort iets over jezelf en wat je doet in het dagelijks leven? Ikzelf ben administratief bediende in een tandartspraktijk.

Wat betekent de term ‘fitgirl’ voor jou? Een fitgirl is geen fitnessmodel. Een fitgirl is voor mij iemand die werkt aan zijn lichaam op een gezonde manier zonder te overdrijven. Iemand die bezig is met gezond eten en die een positieve geest heeft.

Wat doe je als je geen motivatie hebt om te sporten? Als ik niet gemotiveerd ben, dan heb ik nog altijd mijn partner die mij motiveert om toch naar de gym te vertrekken. Een goede gymbuddy hebben kan helpen om de doelen te bereiken.

Wat is voor jou een ‘grote irritatie punt’ tijdens het sporten? Een irritatiepunt vind ik vooral als er iemand in een gym alle toestellen claimt wat regelmatig voorkomt. De gym is van iedereen en dan hoef je geen vier toestellen in een keer gebruiken.

Vind je het fijn om met andere te sporten of alleen? En zo, ja wat vind je er fijn aan? Dit hangt van periode tot periode af. De ene keer heb ik zin om alleen te trainen, de andere keer ben ik blij dat ik samen met mijn partner doelen kan realiseren. Wat variatie is altijd leuk!

Wat vind je het moeilijkste aan een gezonde levensstijl hanteren? Het moeilijkste vind ik persoonlijk om consistent te blijven het hele jaar door. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook eind dit jaar een dipje heb gekend waar ik even geen zin meer had om te trainen. Mijn advies is dan om gewoon eens een paar weken iets anders te doen. Op deze manier krijg je snel weer zin om te gymmen.

Jullie kunnen ons terugvinden op onze sociale mediakanalen zowel op Facebook, YouTube als Instagram onder de naam fitwithdriesandjolien.

Vraag aan Dries.

Hoelang train je al en waarom ben je begonnen? We trainen ondertussen al drie jaar samen en zijn gestart met trainen omdat we samen een uitdaging wilden aangaan. Dat is samen sporten geworden.

Vraag aan Dries.

Welke spiergroep vind je het leukste om te trainen.

Ik kan genieten van elke workout. De ene keer train ik graag de chest , de andere keer hou ik wel van een zware legday.

We trainen ongeveer 4 of 5 keer per week en dan gemiddeld telkens een uur tot een uur en een half. Ik ben het meest trots op mijn armen. Vooral mijn triceps is goed ontwikkeld wat natuurlijk helpt om meer kracht te hebben tijdens het benchen.

Vraag aan Dries.

Wat is jouw favoriete liedje op het moment om maximaal te gaan? Om goed te kunnen trainen heb ik wel een stevige beat nodig. Voor mij is hardstyle wel ideaal om hard te trainen.