G E T F I T W I T H Y A S M I N
In een van jouw Instagram berichten gaf je het volgende aan ‘Mijn grootste passie en drive in het leven ‘TRAINEN’ is weer terug’. Hoe is deze passie ontstaan?

Ik ben al heel vroeg begonnen met voetbal, en ik was altijd atletisch gebouwd. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat ik een gave heb gekregen en dat een van mijn talenten toch wel sporten is. De sportscholen waren natuurlijk dicht voor een periode en dat vond ik heel lastig! Ik ben elke dag bezig met sport en als je dat dan niet kan doen door bepaalde redenen dan voel ik mij niet goed.


Je staat heel erg voor ‘de allerbeste versie van jezelf omhoog blijven halen’. Vind jij dat jij op dit moment de allerbeste van jezelf bent?

Klopt, dat vind ik ook heel belangrijk. Het leven is een groot proces en je moet ervoor zorgen dat je je zelf constant blijft ontwikkelen als persoon. Ik kom elke dag een stapje dichterbij.Ik ben Jordy 26 jaar, geboren en getogen Amsterdammer. Ik hou me momenteel bezig met mijn sociale media, trainen en een nieuwe business opzetten.
In 30 dagen heb jij een prachtig resultaat neergezet. Je gaf aan dat je graag terug wou naar jouw oude niveau, je verwachtte veel van jezelf en door corona begon je weer helemaal opnieuw aan het begin van de ladder’. 30 dagen tijd hoe heb je deze klus geklaard?

De sportscholen waren toch best lang gesloten, en op het moment dat we weer konden sporten dacht ik nu ga ik er 1000% voor. Voor mij was het een mooie challenge om fit te worden binnen 30 dagen zodat ik mijzelf maximaal kon pushen. Er zaten veel dagen bij dat ik 2 keer op een dag naar de sportschool ging een streng dieet en stevige dosis aan discipline.Heb je inmiddels nieuwe doelen voor jezelf gesteld? En zo, ja wat zijn deze doelen?  

Ik was helaas positief getest op corona, en had een goede griep te pakken. De fysieke nasleep heb ik het meest last van gehad. Ik was binnen 1,5 week tijd bijna 7 kilo verloren. Zat enorm laag in mijn energie, en bij elke vorm van inspanning raakte ik erg snel moe. Dat frustreerde me natuurlijk enorm want voor dat ik ziek werd was ik heerlijk bezig. Nu het allemaal beter weer gaat heb ik weer nieuwe doelen voor ogen en dat is mijn beste versie laten zien op het gebied van trainen. En dat ik heel Nederland mag motiveren om hun voorbeeld te mogen zijn.Kan je ons meenemen in een normale ‘what i eat in a day’ van jou?

Ik begin altijd met ontbijt en dat bestaat uit havermout 40G met een klein scheutje melk. 6 gebakken eieren en een glas met water. Tussendoortjes zijn vaak een stukje fruit, of volkorenkoekjes. Ik eet 2-3 keer warm en dat varieert maar dat is meestal toch wel kipfilet, rijst, en groente. In de avond een bakje met kwark en kaneel.
Je bent vrolijk, positief en lacht altijd! Hoe zorg je ervoor dat je dit ook blijft in mindere dagen?

Dankjewel! Leuk dat het zo opgemerkt wordt. Ik hou altijd doelen voor ogen waar ik naar uit kan kijken of naar toe kan werken. In minderen dagen probeer ik altijd in een positieve zin te denken. Negativiteit kan je mood enorm beïnvloeden. Dus ik vermijd alles wat negatief voor mij is.

‘Stop think small’ was een van de quotes die je plaatste. Hoe pas je dit toe op jouw eigen leven?

Denk groot! Reken jezelf al rijk met het gene wat je bijvoorbeeld wilt in het leven. Als je klein denkt dat ben je nooit toe in staat om jouw dromen te realiseren. Chase your dreams.Waar kunnen wij jou allemaal terugvinden Jordy?

Ik ben overal te vinden onder de naam: JordyJahmal. Op Instagram, YouTube, Snapchat etc! Hartstikke bedankt voor dit leuke interview!