G E T F I T W I T H Y A S M I N


Vertel in het kort iets over jezelf en wat je doet in het dagelijks leven?

Mijn naam is Kelly, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Zeeland. Op dit moment volg ik een opleiding namelijk Travel & Hospitality. Ik volg dit via een praktijkroute dus moet grotendeels werken/stage lopen. Ik werk als receptioniste bij een vakantie park, daarnaast heb ik op hetzelfde park nog een bijbaantje naast mijn studie. Na mijn opleiding wil ik graag aan de slag als reisleidster in het buitenland.Je bent 23,0 kilo afgevallen wat superknap is maar nu willen wij natuurlijk weten hoe heb je dat gedaan?

Ik heb heel veel diëten gevolgd de afgelopen jaren maar ik hield dat elke keer niet lang vol. Begin dit jaar heb ik mijn draai gevonden in IIFYM (If It Fits Your Macros). Ik mag eigenlijk alles eten zolang het maar in mijn calorieën en macro’s past. Op deze manier ben ik tot nu toe 23kg afgevallen.

In wat voor tijd ben je dit gewicht verloren?

Ik ben 23kg afgevallen in 10 maanden. Ik doe het rustig aan zodat ik niet terugval in m’n oude gewoontes en op deze manier blijven de kilo’s er ook af en krijg ik geen Jojo effect (waar ik vaak last van heb gehad).

Waarom wou jij verandering maken?

Ik ben begonnen met sporten en gezonder eten omdat ik op een ochtend op de weegschaal ging staan en ik zag 99,8kg staan, DAT IS BIJNA 100KG. Daar schrok ik erg van. Op dat moment ging de knop om en was ik gemotiveerd om hier iets aan te veranderen.

Hoe heb je ervoor gezorgd dat je niet ging ‘jojoën’ in jouw gewicht?

Ik doe het rustig aan. Dus ik hoef geen kilo per week af te vallen van mezelf, want ik weet dat als ik te snel ga het dan net zo snel er weer aan gaat komen. Mijn doel was om er een leefstijl van te maken wat ik voor heel mijn leven kan volhouden. Kortom: rustig afvallen en geen voeding verbieden, daarom doe ik IIFYM. Op deze manier houd ik het vol en vind ik het ook leuk.

Kelly! - 23,0 kilo ben je afgevallen en nu zijn wij heel erg benieuwd naar jouw nieuwe doelen.

Ik heb al 3 doelen gehaald. Ik begon namelijk met dat ik 89,9kg wou wegen, daarna 84,9 en daarna 79,9. Nu ben ik onderweg naar 74,9 en uiteindelijk wil ik naar 69,9. Mijn uiteindelijk doel is om tussen de 65kg en 69kg te gaan wegen. Vanaf dat moment wil ik me meer gaan focussen op krachttraining. Dat doe ik nu maar 2x in de week (wel 2x fullbody). Krachttraining vind ik het leukste om te doen. Dus kort samengevat: mijn doel is om 69kg te wegen en mij dan te focussen op spieren opbouwen.


Afvallen is natuurlijk niet altijd even makkelijk. De ene dag is natuurlijk niet de andere dag! Onze vraag aan jou is wat heeft jou door jouw traject heen gesleept.

Ik heb altijd progressie foto’s gemaakt. Elke maand/2maanden maakte ik nieuwe en die vergeleek ik dan met de oude. Daar kreeg ik mega veel motivatie van. Ik heb in mijn traject ook een Instagram account aangemaakt om dit te delen, dit vond ik heel leuk om te doen en motiveerde mij daarom ook heel erg. YouTube filmpjes hielpen vaak ook, ik vond het leuk om andere mensen hun traject te volgen. Kijken wat hun eten en daar inspiratie uithalen.


Je kan mij vinden op mijn Instagram: @fitbykelly , hier mag je me altijd vragen stellen.

Ik help iedereen graag. Ik vind het super leuk als we elkaar kunnen motiveren!!