Lieve Yasmin,

Ik wil jou bedanken voor de beste begeleiding ever van de afgelopen vier weken! Je stond er elke dag, ieder moment, iedere ochtend, middag, avond voor ons klaar. Geen vraag was voor jou teveel. Je begeleidde ons niet alleen op lichamelijk gebied, maar ook emotioneel en geestelijk. Dankzij jou ontvingen we ook nog eens hasanaats voor onze ziel terwijl we bezig zijn waren met het investeren in ons lichaam die wij in bruikleen hebben gekregen van Allah swt. Moge Allah swt jou daar rijkelijk voor belonen! Ameen❤️

Je vroeg elke dag hoe het met ons ging, of we hadden gegeten en of we zelfs nog honger hadden! Je had ons goed in de gaten, zelfs wanneer we niet reageerde vroeg je om ons. Je deelde dagelijks zoveel tips en adviezen en probeerde iedere dag het beste uit ons te halen.

Je weekmenu’s waren echt verrassend. Ik vond ze persoonlijk geweldig en geen enkele dag was hetzelfde. Wat ik als het meest fijne heb ervaren was dat mijn gezin makkelijk met het avondeten mee konden eten. Dat maakte mijn leven toch veel makkelijker en dragelijker om het vol te houden. Het waren ook geen gerechten waar je uren aan kwijt bent in de keuken. Makkelijk en lekker! Precies waar ik naar zocht.

Jouw menu’s ga ik zeker blijven gebruiken als inspiratie.

Jij YASMIN AS A PERSON BENT EEN HELE INSPIRATIE!

Ik bedank je uit de bodem van mijn hart en blijf jouw trouwe soldier.

Liefs, Mariam❤️❤️❤️