G E T F I T W I T H Y A S M I N

Vertel in het kort iets over jezelf en wat je doet in het dagelijks leven?

Ik ben Marloes, diëtist en sportprofessional. In mijn eigen praktijk geef ik mensen advies op het gebied van voeding en sport. Daarnaast wil ik met mijn YouTube kanaal en blog laten zien dat gezond leven heel leuk kan zijn. Ik geef er tips, recepten, workouts en ik deel mijn persoonlijke leven in mijn vlogs.


Wat betekent de term ‘fitgirl’ voor jou?

Naar mijn idee is iedere vrouw/meisje die iets heeft met gezond eten of sporten een fitgirl. Ik vind zeker niet dat je daarvoor een bepaald fysiek moet hebben. Ook hangt het naar mijn idee niet af van de hoeveelheid volgers die je hebt op social media. Gewoon bezig zijn met fit zijn maakt je een fitgirl.

Wat is jouw favoriete ontbijt?

Kwark met fruit, nootjes en koek- en speculaaskruiden. Love it! Heel soms gebruik ik muesli of granola in plaats van de nootjes. Of voeg ik er ook nog cacaonibs of kokosflakes aan toe.

Wie is je grootste inspiratiebron?

Om heel eerlijk te zijn heb ik die niet echt. Heel veel mensen vind ik inspirerend om verschillende redenen. Ik houd vooral van mensen die helemaal zichzelf zijn. Oprechtheid, positiviteit en mensen met respect behandelen vind ik ook superbelangrijk.

Welke keuken is jouw favoriet als je uit eten gaat en wat bestel je meestal als je uit eten gaat?

Ik houd van een tafel vol kleine schaaltjes, omdat ik ontzettend slecht ben in kiezen. Daarnaast houd ik niet zo van grote lappen vlees. Mijn favoriete zijn denk ik sushi en tapas, omdat je dan lekker veel kunt kiezen van de kaart.

Wat is jouw favoriete cheat snack?

Gele M&M’s, of iets met de combinatie van chocolade en karamel. In de zomer ben ik een echte ijsfreak! Vooral softijs en goed schepijs vind ik heerlijk.

Wat lust je echt niet?

Ik lust bijna alles, alleen bier en rauwe ui vind ik verschrikkelijk. Zoetere biersoorten lust ik trouwens wel.

Wat is jouw favoriete beleg?

Pindakaas!
Vind Optimavita terug op de volgende kanalen.

Op m’n YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/marloesoptimavita, m’n blog www.optimavita.nl of op instagram @optimavitaPizza of kapsalon?

Pizza, heer eerlijk gezegd heb ik nog nooit een kapsalon gegeten!


Nooit meer zoet of nooit meer hartig?

Nooit meer zoet, met pijn in mijn hart. Maar ik weet dat ik me anders echt crap zou gaan voelen…en dat wil ik niet.Thuis sporten of in de sportschool?

In de sportschool! Al zou ik ook wel meer thuis willen doen.


Cardio of kracht?

Kracht, daar kun je naar mijn idee ook prima een vorm van cardio in verwerking door bijvoorbeeld een HIIT-training te doen. #smokkelen


Legging of joggingbroek?

Legging voor het sporten, joggingbroek om in te chillen.


Kwark of crackers?

Absoluut kwark