Selecteer een pagina

Reviews

Wat ben ik blij dat ik jou in mijn leven heb ontdekt. Ondanks dat ik redelijk “gezond” at en veel bewoog, merkte ik dat ik mezelf vaak betrapte op onnodig eten en impulsieve aankopen buiten de deur, simpelweg omdat ik me niet goed voorbereidde op de dag.

Het hebben van weekmenu’s en voorbereiden geeft me ECHT onwijs veel rust.

Het delen van mijn doelen, evenals het vragen van advies als ik uit eten ga, zorgt ervoor dat dit een manier is om vol te houden.  EN dat patat, pizza 🍕🍔gewoon KAN en MAG 🫣😍

Ik kan niet uitspreken in woorden hoeveel ik je waardeer, je voelt als een grote zus :)🤎

Salma

Ik wil jou bedanken Yasmin. In 6 weken tijd ben ik 6,2 kg afgevallen. Na jaren heb ik nu zelfs weer een abonnement in de sportschool. 3x per week doe ik krachttraining, en 1x per week Zumba. En dat allemaal door jou motivatie en die van de groep uiteraard💪.

Ik sta sowieso nog minimaal t/m januari 2024 traject ingeschreven. Ik kijk nu al helemaal er naar uit met welke heerlijke recepten je ons weer gaat verrassen 😍

Angelina

Wat een leuke groep! Wat een motivatie geeft deze groep! Ondanks dat ik de laatste week ziek was heb ik zoveel motivatie uit dit traject gehaald. En ook weer nieuw recepten die ik zeker zal blijven gebruiken. Ik merk dat mijn kleding lekkerder is gaan zitten. Benieuwd naar de laatste weeg ronde. Heb me al ingeschreven voor oktober traject dus we gaan gewoon door!!! Ik besef me nu ook heel goed dat dit niet iets is dat ik even doe maar iets is wat ik de rest van mijn leven zal doen. Zoals Yasmin heel mooi zegt balance is the key!

Anouska

Ik heb nu 3 trajecten meegedaan, en wil niets anders meer. Doe dan ook het hele jaar wat nog komt mee! Eetrust, wat is dat fijn zeg. Elke dag weet je wat je eet, lust je iets echt niet gebruik je de wissellijst of je ruilt een dagje. Alles kan en alles mag.

Twijfel je? Dan staat Yasmin altijd voor je klaar. En Yasmin, echt jij bent een topper! Mega blij dat ik jou en je traject heb leren kennen!

Lekker eten & afvallen? Ja dat kan dus echt! Hoewel mijn focus echt op het eten + eetrust lag ben ik ook zeker wat kilo’s kwijt. Dit afgelopen traject alleen al 3,5! Denk dat ik er zo vanaf het begin ( juli 2023 t/m september 2023 ) zo’n 10 kwijt ben. Win-win dus!

Wie weet zie ik je bij het volgende traject!

Ilona Trapman

Afvallen is nog nooit zo simpel geweest! Met de leuke recepten/ menu’s van Yasmin voelt elke dag als cheaten met het gewenste resultaat. De whatsapp groep geeft motivatie en een extra stok achter de deur, je plaatst erin wat je hebt gegeten en wordt gesteund door de rest van de meiden. 3,5 kilo mee afgevallen, aanrader dus!
Beres

Ik heb nu 1 maand van het traject erop zitten en ben zooo blij dat ik hiermee begonnen ben! Ik ben 55,5cm kwijt! En bijna 4 kilo! Ik heb het eerder benoemd, maar teamofsoldiers/fitwithyasmin is echt van zo’n ander level! Noem het op en ik heb het geprobeerd.. ik hield het hooguit 2 weken misschien 3 vol. Mijn mindset veranderde niet. Ik was alleen een konijn met honger… waardoor ik na die 2/3 weken eetbuien kreeg en zwaarder was dan voordat ik begon.

Met yasmin krijg je echt oprecht EETRUST! Elke dag is een feestje, je eet alles! Maar natuurlijk wel de gezonde variant ervan. Ik heb ook nog niet 1x “honger” gehad. Maar het beste vind ik nog de steun en motivatie die yasmin je geeft… elke dag is ze actief in de groep, geeft ze tips. En motiveert ze je voor 2000%. Iemand die zo dedicated is vind je nergens! Daarbij de andere dames in de groep die je motiveren echt. Ik ga sowieso door! En heb mezelf tm december alvast ingeschreven. Let goooo soldiers!

Mandy

De GFWY trajecten hebben mij op zoveel verschillende facetten geholpen. Niet alleen ben ik afgevallen, ook voel ik me beter in mijn vel, is mijn zelfvertrouwen omhoog gegaan en heb ik een gezondere relatie met voeding ontwikkeld. De motivatie van de groep en de fantastische support van Yasmin, die altijd voor je klaar staat, hebben mij zo goed gedaan. In eerste instantie 1 traject afgenomen en ga nu al richting traject 3 en ben voorlopig nog niet van plan te stoppen!
Kimberly

Als ik even weer mijn motivatie kwijt ben. Dan worden we met ze alle wel wakker geschud door Yasmin. Wat een energie en motivatie krijgen we van Yasmin. Ik raad iedereen aan om mee te doen met haar traject. Zo adviseer ik ook veel dames in de sportschool om op ze minst een voedingsschema te nemen voor al die lekkere recepten. Op naar het volgende traject “oktober 2023 “, heb er erg veel zin in❣️

Naoual

Met 1 woord een PERFECT traject💪.Volgde haar een tijdje op insta dacht gewoon aanschaffen en proberen.Heb er spijt van dat ik het eerder niet gedaan heb. -12 kg afgevallen door deze perfecte Coach YASMIN ❤️

Nuray

Lieve Yasmin! Wat ben ik blij dat ik jouw ben tegengekomen! Jouw aanbod was exact wat ik zocht en heb veel meer resultaat gekregen dan verwacht! Wat ik echt TOPPER DE TOP vindt is de actieve dames in de groep en je betrokkenheid tot de groep!

Je bent 24/7 bereikbaar en je zorgt ervoor dat iedereen lekker actief en gemotiveerd blijft! 💪🏼 and my gosh the menu’s zijn zooooooooo goed!! 😍 zoveel variatie en zo gemakkelijk voor te bereiden!

Zelfs als ik een joker inzet ga ik automatisch naar een iets gezondere versie ipv terug all the way.
Bedankt voor al je betrokkenheid en al je tips en motivatie! Hup naar het volgend traject!💪🏼♥️

Assia

Hoi! Na lang twijfelen heb ik me er dan toch aan gewaagd in september 2023 en ik kan je zeggen dat ik hier absoluut geen spijt van heb! Lekkere gerechtjes die ook nog eens simpel zijn en waar je zeker niet urenlang naar op zoek moet voor de juiste ingrediënten. Handige boodschappenlijsten, eindeloze motivatie door de groep maar zeker ook van Yasmine zelf. De energie die zij uitstraalt en meegeeft is echt enorm! Ik ben 1,25 kg afgevallen dit traject en ben daar zeker tevreden mee! In november 2023 doe ik weer mee, kijk er al naar uit …. 🫶🏻
Miranda

Ik ben al een tijdje bezig om af te vallen maar het lukte steeds maar niet. Toch maar een poging gewaagd door mee te doen met het september 2023  traject na alle mooie resultaten die ik op Instagram voorbij zag komen.

Super blij dat ik dit heb gedaan! Want na deze maand heb ik en heel veel lekkere nieuwe recepten en ik ben ontzettend veel cm kwijt! Daarnaast raakte ik ook super gemotiveerd om naar de sportschool te gaan (sta op dit moment ook op de loopband, hihi) Echt super blij met dit traject en de support van alle dames en Yasmin!🧡🏃🏽‍♀️🏋🏼‍♀️

Anna

Dit September 2023 traject was echt TOP!! Yasmin heeft heerlijke recepten en zorgt voor veel variatie. Daarnaast is het ontzettend motiverend om samen met anderen in een groepsapp te zitten. Ik ben in 4 weken op een hele fijne manier kilo’s kwijtgeraakt.
Yara

Heb nu 4 trajecten gevolgd bij Getfitwithyasmin. Heerlijke weekmenu’s. Veel ondersteuning. De kracht van de groep ervaren. Ik kan dit iedereen aanraden!!
Laura

Mijn eerste traject van GFWY en zeker niet het laatste! Waar ik al enige tijd koolhydraatarm eet en mezelf allerlei lekkers ontzeg, mag je binnen het traject zoveel lekkers😍 je creëert echt die eetrust, want alles mag! Mét mate natuurlijk, maar dan is daar ook nog de joker!🥳 Ik ben Yasmin zooo dankbaar dat ze op mijn pad kwam en wij nu heerlijk genieten van de gevarieerde recepten! Ohja, niet onbelangrijk; ik ben afgevallen -1,3 kg en voel me veel fitter ook!💪

Shannon

Wauw, wat is de septembertraject snel voorbij gevlogen! Allerlei nieuwe recepten geleerd en kennis mogen maken met lekkere MAAR gezonde producten! Bij sommige recepten kon ik niet geloven dat we het mochten eten, zo lekker was het! Ik wil Yasmine enorm bedanken voor haar support en begeleiding! De motivatie in de groep was hoog, waardoor je elke dag opnieuw gemotiveerd wordt om door te zetten! Dankjewel Yasmine!

Merve

Getfitwithyasmin is een geweldige online coach. Yasmin is zeer professioneel en gepassioneerd in wat ze doet. Haar schema’s zijn haalbaar en effectief. Dankzij haar begeleiding heb ik mijn doelen kunnen bereiken en voel ik me sterker en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Ik raad getfitwithyasmin zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een motiverende en resultaatgerichte coach. Bedankt Yasmin!

Anne

Wat een feest🥳
Wat een rust😃
Wat een gezelligheid 😃
Dit allemaal heb ik met het traject.

Met Getfitwithyasmin eet ik lekker en gevarieerd. Alles mag met mate. Ik krijg heel veel motivatie van Yasmin en mijn groepsapp soldiers.

Ik heb zoveel diëten gevolgd waar er zoveel verboden was waardoor ik gestrest en verdrietig van was. Ik ben echt zo blij dat ik meer van het leven kan genieten, lekker eet en ook nog op een gezonde manier kilo’s kwijt raakt.

Angelique

Get Fit With Yasmin bleek voor mij dé manier om de hardnekkige kilo’s die eraan bleven pakken in rap (maar verantwoord!) tempo te verliezen.
Wat het traject precies inhoudt kun je lezen op haar insta/website, dus ik focus me hier vooral op mijn ervaring.
Sinds 2 januari 2024 ben ik met het 4-weken traject begonnen en dit zijn mijn bevindingen.
 
Eerst de harde feiten:  -2,4 KG in de eerste 2 weken en zowel in mijn middel als bij mijn heupen 1 tot 3 cm eraf 😀
En nu komt het mooie, ik heb in deze 2 weken alleen af en toe cardio gedaan, wat gewandeld, verder niets aan sport.
Dat hoeft namelijk ook helemaal niet van Yasmin. Sterker nog; niks is verplicht, het is JOUW traject.
Je krijgt elke week een weekmenu (en ja, daar zit standaard ook een friet-avond in/ je tussendoortje mag ook een ijsje zijn!) maar daar mag je altijd van af wijken.
Soms kan dit door binnen je kcal-budget van die dag te blijven, soms door een JOKERTJE 😍 in te zetten. Genieten is géén taboe hier.
Ook laat ze je jouw eigen weekdoelen opstellen, dat kan variëren van “minimaal 5000 stappen per dag” tot “15 minuten lezen per week”, helemaal JOUW invulling.
Ze plaatst je ook in een groepsapp met mensen die hetzelfde traject doen. 
Je ziet elkaars foto’s van eten, sporten, tips die we elkaar geven, maar ook gewoon de JOKERS die we inzetten en dit werkt motiverend. Zeker als je na 2 weken het eerste weegmoment hebt en bij iedereen de kilo’s eraan gaan!! 💪
 
Let wel: Yasmin houdt je wel verantwoordelijk voor je eigen keuzes, bijvoorbeeld als je je niet houdt aan de afspraken die er in de groepsapp zijn, dan gaat ze het gesprek met jou aan 👮‍♂️
Zo houdt ze de motivatie hoog. 
Wat voor mij tot slot echt enorm bijdraagt aan het volhouden is dat Yasmin jouw superbereikbare coach is 📲
Je kunt haar elke dag (behalve zondag) bereiken via whatsapp voor AL jouw vragen.  Dus niet zoals soms bij andere trajecten, 1x per week een vast moment. 
Nee, ze kan als je wil dagelijks meekijken, tips geven, meedenken en ook hier vooral motiveren! Maar ook dit hoeft niet.
Als ze merkt dat je misschien juist te weinig eet (crash-dieet) zal ze je hierop aanspreken.
Verantwoord afvallen en blijven genieten is het motto!
Steffie

Dit is mijn tweede traject die ik volg bij Yasmin! En ben echt super enthousiast. De menu’s zijn echt heerlijk & ik vind de vrijheid die je hebt met het wisselen van de maaltijden ideaal. Maar wat voor mij echt de key is “de whatsapp groep” met soldiers en de begeleiding daarin van Yasmin! Het doorzettingsvermogen en de motivatie die ik daaruit haal is onbetaalbaar! In afgelopen 2 trajecten bijna 7 kg afgevallen! Dat had mij alleen nooit gelukt!
Claudia

Get Fit With Yasmin is echt een traject wat ik kan aanraden. Ze geeft motivatie waar je u tegen zegt en als bijv. de porties net te groot zijn dan geeft ze dat op een goede manier aan. Dus kritisch, maar wel fijn. Ze beantwoord al je vragen met liefde en als je een ander gezond recept wilt eten kan dat meestal ook gewoon. De recepten zijn ook enorm lekker bij het voedingsplan. Je voelt bijna niet dat je aan het afvallen bent! Al met al, heeeeel erg aan te raden deze topper!!
Carlijn

Tijdens het 4 weken traject alleen maar lekkere dingen gegeten, dit voelde totaal niet als een “dieet”. Ik ben zichtbaar centimeters kwijtgeraakt en ook een paar kilo (3, na 2 weken) afgevallen! Ik zal zeker nog een x een traject mee doen, al is het alleen al voor de lekkere recepten.
Heel erg bedankt!
Chantal

Het september traject is het eerste traject dat ik bij Yasmin heb gevolgd. Het heeft me veel rust gebracht en een routine. Doordat ik menu’s krijg weet ik wat ik ga eten en daar stress ik niet meer over. Verder ben ik in de routine gekomen van het wekelijks sporten. Met het traject krijg je verschillende oefeningen en workout ideeën zodat er altijd iets leuks voor je tussen zit. Kortom een aanrader!
Esma

Dit is mijn 10e traject geweest en nu is het normaal om af en toe je mindere dagen te hebben maar ook in die tijden is Yasmin er voor je. Dankzij de makkelijke en lekkere maaltijden en de motivatie van Yasmin houdt ik mijn motivatie hooooog!
Razan

Ik heb mijn eerste traject bij Yasmin gelopen. Ik wilde meedoen, omdat ik het met ‘afvallen’ lastig vond om goede balans te vinden tussen lekker eten en soms wat ongezonds zonder mij schuldig te voelen of het gevoel te hebben dat ik dan niet afval. Met de recepten en weekschema’s hier kwam hier veel meer een balans in. Zo kan je bij je kwark bijv. wat brownie bites doen, toch wat lekkers zonder veel calorieën oid. Dus dat werkte top!
Uiteindelijk ben ik niet heel veel kg kwijtgeraakt, maar wel veel cm en dat merk ik ook aan mijzelf en hoe ik mijzelf in de spiegel zit. Haar enorme enthousiasme hielp me ook enorm om de spirit vol te blijven houden! Dus enorm dan aan jou Yasmin!!
Lotte

Het 4-weken traject het grootste cadeau wat jejezelf kan geven. Het plan, de support van Yasmin, de whatsapp-groep, het is allemaal ZO fijn! Afvallen was letterlijk nog nooit zo leuk en lekker. Doe het jezelf cadeau, je bent het echt waard.
Kim

Ik heb twee trajecten meegedaan met GFWY en super blij met de resultaten. Afvallen én heerlijk blijven eten, oftewel EETRUST zoals Yasmin dat omschrijft! Alles komt voorbij tijdens dit traject: pizza, pasta, burgers, noem het maar op! Iedere week weer heerlijke en gevarieerde recepten, een super fijne gemotiveerde groep en goede persoonlijke begeleiding van Yasmin! Zelfs met het onregelmatige leven van een stewardess is dit goed te doen, alles draait uiteindelijk om voorbereiding en eetrust! Deze trajecten zijn zeker een aanrader!!
Lotte

Vanaf mei 2023 volg ik al de eetschema’s van Yasmin en toen was ik al enthousiast, maar nu ik het 4 weken traject deze maand heb meegedaan ben ik nog enthousiaster geworden! Het werkt súper motiverend om dagelijks verhalen van anderen te lezen, inspiratie toegestuurd te krijgen en met elkaar een doel te delen. Het heeft er dan ook voor gezorgd dat ik eindelijk mijn lievelingsbroek kan dragen, ik nu onbewust bewust kan eten (eetrust!!) én zoveel meer kan genieten van de joker in de week zonder schuldig te voelen. Thank(s) (to) you Yasmin en mede soldiers!
Kimberly

Als jij wilt leren hoe je balans in je eetritme creëert, hoe je eetrust kan ervaren en hoe je al je lekkers kan blijven eten en toch keihard af gaat vallen? Dan moet je bij Yasmin en haar soldiers zijn!! There is some magic happening there!!! Doe het voor jezelf! Je bent het waard! En je gaat zo dankbaar zijn! Ik ben -13 kilo kwijt van Juni 2023 t/m September 2023

Michelle

Het traject van Yasmin laat je inzien dat gezond LEKKER & GEVARIEERD kan zijn. Voorheen altijd diëten gevolgd met droog en saai eten, die uiteindelijk ook niet op de langere termijn vol te houden zijn. Nu ik meerdere trajecten van GFWY heb gedaan heb ik eindelijk een manier gevonden die bij mij past. Afvallen en frietjes of pizza eten? DIT KAN PRIMA. Erg blij dat ik deze stap heb genomen! Op naar de komende GFWY trajecten

Aisha

De trajecten van Yasmin zijn geweldig. Goede begeleiding. Lekker eten, gezond eten en het hele gezin kan gewoon meedoen. Het is GEEN dieet!!!! In een aantal maanden tijd vele cm’s kwijtgeraakt en geen EETSTRESS meer maar EETRUST

Natasja

Hello, ik vind het trajact, de appgroep en jou echt mega motiviterend! Ik heb me nog nooit zo lang en goed kunnen focussen op gezonde voeding die ook nog eens lekker is. Het is echt een feestje om elke maand het nieuwe voedingsschema te ontvangen vol nieuwe en bizar lekkere gerechten. Totaal geen straf om me hieraan te houden! Ik merk dat ik door jou trajecten lekkerder in mijn vel ben gaan zitten en dat zelfs mijn huid beter is geworden door de gezonde voeding. Wat ik erg fijn vind is dat er heel veel lekkers tussenzit waardoor je niet snel neigt naar meer chocola of extreme eetbuien.

Deze maand doe ik het voedingsschema Oktober 2023 even zelf, omdat ik op vakantie ga en wat uitjes heb staan, maar daarna kom ik zeker weer terug! Ik weeg op dit moment 73.8 en mijn doel is om naar 65/68 te gaan dus ik ga zeker nog verder en denk de rechten de rest van m’n leven te blijven eten! Heel erg bedankt voor je support!

Melissa

Yasmin je bent een topper!
Ik was eigenlijk zeer sceptisch wat betreft dit “dieet “. Hoe kun je afvallen met al dat lekkere eten..
Ik denk dat je bij alle deelnemers wel een knop omzet…, je kan alles eten en afvallen. Geen blaadjes sla etc…

Ik ben m’n onwijs blij dat ik mee heb mogen doen met dit traject. Voel me beter, heb echt eetrust en bovendien kilo’s en centimeters kwijt. Op naar oktober!!!!

Ik ben van 71.4 naar 68.2 gegaan ( en ik moet zeggen de laatste week heb ik behoorlijk gezondigd!!).
Thanks Yasmin!

Kim

Vanaf moment 1 dat ik Yasmin tegen kwam op instagram was ik geïnteresseerd in wat ze doet. Het zag er allemaal zo mooi, goed en duidelijk uit, eigenlijk te mooi om waar te zijn… Maar niet is minder waar, een traject bij Yasmin bied je nieuwe inzichten, RUST en vastigheid. Het werkt en het is geen dieet, het is eetrust en normaal leven. Balans vinden. 
✨🔑

Julia

Afgelopen maand mijn eerste traject gedaan, kan alleen maar zeggen, stop met twijfelen en DOEN! Het voelt echt totaal niet als een dieet, maar geeft juist de eetrust die ik al zo lang nodig had! Ik heb er gelijk nog een maand aan vast geplakt. In de eerste maand was al 3 kilo kwijt, dus ben alleen maar tevreden met dit traject!
Sanne

Begin Augustus 2023 ben ik naar dokter gegaan en gevraagd om ozempic voor te schrijven omdat ik al elk dieet geprobeerd had zonder resultaat. Een vriendin raadde me GFWY aan en ik gaf het nog een laatste poging. Ondertussen 2 maand verder en ook een dikke 5kg lichter, kan ik alleen maar superpositief zijn over Yasmin en dit programma!

De whatsapgroep met vrouwen die elkaar begrijpen en de uberenthousiaste Yasmin werken zo aanstekelijk! Hoe zalig is het om af te vallen zonder op dieet te zijn?! Want chips, pizza kunnen gewoon. Ik ben fan en blijf zeker nog verder gaan!

Claudia

Dit is het beste afvaltraject, niet afvaltraject. Ik ben 4.5 kilo en aardig wat cm’s kwijt met de meest heerlijke gerechten. Ik mocht zelf een kapsalon en een hamburger eten. Ben nog nooit zo blij geweest met een plan. En daarom ga ik ook nog een maandje door. Eventueel nog langer. Als je op een normale, rustige geen hongerlijdende manier wilt afvallen dan is dit het wel. Het 4 weken traject van September 2023 zit erop en nu weer knallen in Oktober 2023. Ik heb er zin.
Bregina