HET VERHAAL VAN DEZE SOLDIER ACHTER HAAR PROCES


Foto 1 is 101 kilo en foto 2 was van vorige week, dus 70,5. Ik volg jou al jaren! Je bent voor mij een inspiratiebron! Heb zoveel geleerd over voeding sport etc. De boodschappen die je allemaal deelt haal ik ook.

Ik ben 42 en was altijd erg slank geweest in mijn jonge jaren. Maar door mijn zittend werk, luiheid en alleen maar slechte dingen eten ging ik door de jaren van 58 kilo naar 100 kilo. Het gewicht maakt niet echt iets uit zolang de persoon in kwestie er maar tevreden mee is, maar ik voelde me beroerder en beroerder. Ik voelde me echt lelijk en ging steeds meer kleding dragen die wijd zat. Ik had geen conditie, kon niet eens een trap oplopen en zat in een cirkel dat het alleen maar slechter en slechte ging. Hoe slechter het ging, hoe slechter ik ging eten.

---------------

op EEN GEGEVEN moment BLEEF HET GEWICHT NIET ALLEEN MAAR BIJ DE CIJFERS maar het kreeg effect op mijn hele leven. Daarnaast daalde mijn zelfvertrouwen echt naar beneden en ik vond mezelf echt heel erg lelijk. Ik klaagde elke dag om hoe ik eruitzag en zag echt geen terugweg meer voor ogen.

---------------

Tot 2 jaar geleden huilend bij mij vriendin op de bank die toen zei 'van klagen word je niet gezonder of slanker'. Nadat gesprek heb ik het roer helemaal omgegooid! Ik ben toen gaan lezen over sport en voeding. Ik ging mensen volgen die met gezonde voeding en sport bezig waren (EN zo kwam ik dus bij Yasmin).

---------------

Voeding ging LANGZAAM best goed en toen begon ik met BUITEN wat te lopen. Dit ging voor geen meter natuurlijk. Ik was kapot na 1 minuut lopen maar door, door te zetten ging het steeds makkelijker en kan ik nu aan 1 stuk door 20 km lopen. Ik begon met wat gezond te eten en volgde Yasmin op de voet. Het ging mij steeds makkelijker af en de weegschaal ging omlaag!!! De cijfers gingen omlaag en het allerbelangrijkste was: ‘ik durfde langzaam mezelf weer te zijn en leuke kleding te dragen. IK voelde mezelf langzaam weer mooi en zelfverzekerd. Ik had dit nooit durven te dromen. Al een jaar ben ik goed op gewicht, eet gezond en sport dagelijks. Ik zit nu in het Oktober traject van Yasmin en ga in November door MET HET TRAJECT. Ik ga nu voor de 65 kilo en daarna hopelijk 60 kilo met veel spiermassa.

---------------

Knuffel!